Consider This

OmCT!

Vi er dit digitale design- og kommunikationsbureau.

 

Vi arbejder med virksomheders samlede design- og markedsføringsoverblik. Med os er du sikret en stærk profil i det digitale landskab. Vi producerer målrettet design, indhold og kommunikation til digitale platforme.

redd-f-5U_28ojjgms-unsplash

Den kontrollerbare platform

Vi kunne ligeså godt have kaldt det for det digitale landskab, MEN alt markedsføring er ikke digitalt. Endnu! Derfor; den kontrollerbare platform. Der er mange gode grunde til at lægge energi i det, som vi kan kontrollere. Det betyder, man er tilstede med sin kommunikation, når kunderne søger oplysninger. Der er også en større mulighed for at påvirke en købsbeslutning. Kort fortalt: det bidrager til en bred og omkostningseffektiv markedsføring = større udbytte af DIT markedsføringsbudget.

Vores historie

[ Consider This? ]

Ja, hvad er det for et navn? Når man først hører det, så kan navnet være svært at finde meningen i. Men tænker man lidt mere over det (og har man arbejder sammen med os), så giver er det 100 % mening. 

 

Det hele startede en sen sommeraften i 2019, hvor bureauet så småt havde taget form, men manglede et navn. Consider This dukkede op i hovedet på, Allan, og gav fuldstændig mening fordi Consider This er et digitalt design- og kommunikationsbureau, som: 

 

  • er din strategiske partner
  • udvikler din kommunikationsplatform 
  • overvåger, eksekverer og optimerer den digitale markedsføring (Meta, Google, Li, Tiktok und so widere)
  • afholder workshops for bedre udnyttelse af de sociale medier
  • producerer indhold til kampagner og sociale medier (grafik, video, spil, billeder – you name it)
  • analyserer markedsføringspotentialet

 

Oversat til vores smukke modersmål, så betyder Consider This jo Overvej det her. Og det er fordi vi ikke bare leverer én løsning eller gør som man plejer. Vi graver dybere, stiller relevante spørgsmål, analyserer og sikrer at den løsning, du får ikke kun er den, du vil have, men også den du har brug for. 

 

Jeg hedder Allan Strudahl og er stifter af Consider This.

Teamet