ConsiderThis

Om os

Vi er dit digitale design- og marketingbureau.

 

Vi arbejder med virksomheders samlede design- og markedsføringsoverblik. Med os er du sikret en stærk profil i det digitale landskab. Vi producerer målrettet design, indhold og kommunikation til digitale platforme.

Vi er et digitalt design- og marketingbureau

Vores historie

[ Consider This? ]

Ja, hvad er det for et navn? Når man først hører det, så kan navnet være svært at finde meningen i. Men tænker man lidt mere over det (og har man arbejder sammen med os), så giver er det 100 % mening. 

Det hele startede en sen sommeraften i 2019, hvor bureauet så småt havde taget form, men manglede et navn. Consider This dukkede op i hovedet på, Allan, og gav fuldstændig mening fordi Consider This er et digitalt design- og kommunikationsbureau, som: 

 • er din strategiske partner
 • udvikler din kommunikationsplatform 
 • overvåger, eksekverer og optimerer den digitale markedsføring (Meta, Google, Li, Tiktok und so widere)
 • afholder workshops for bedre udnyttelse af de sociale medier
 • producerer indhold til kampagner og sociale medier (grafik, video, spil, billeder – you name it)
 • analyserer markedsføringspotentialet

Oversat til vores smukke modersmål, så betyder Consider This jo Overvej det her. Og det er fordi vi ikke bare leverer én løsning eller gør som man plejer. Vi graver dybere, stiller relevante spørgsmål, analyserer og sikrer at den løsning, du får ikke kun er den, du vil have, men også den du har brug for. 

Jeg hedder Allan Strudahl og er stifter af Consider This.

Adresse

Skovsøvej 23,
4200 Slagelse

Telefon

+45 52 19 18 56

Åbningstider

Mandag - Fredag
09 - 16

Vores historie

[konˈsɪdɛr dɪs?]

Når man først hører det, kan navnet være svært at finde meningen i. Men tænker man lidt mere over det (og har man arbejder sammen med os), så giver er det 100 % mening. 

Vores fokus er på “hvorfor”, og med hvilket formål en kampagne, et stykke grafik, en brochure, en film mv. skal produceres. Og fordi vi altid sætter os godt ind i forretningen, potentialet, målgrupperne og konkurrenterne – og fordi vi har en stærk kreativ arbejdsproces, så kommer vi altid med en masse viden, erfaring og nye friske vinkler at overveje. Det er her navnet kommer fra.

Oversat til vores smukke modersmål, så betyder Consider This jo Overvej det her. Det er fordi vi ikke bare leverer én løsning eller gør som man plejer. Vi graver dybere, stiller relevante spørgsmål, analyserer og sikrer at den løsning, du får ikke kun er den, du vil have, men også den du har brug for.

Vi sikrer at den løsning, du får ikke kun er den, du vil have, men også den du har brug for!

Brug os som dit grafiske bureau, din eksterne marketingafdeling eller din strategiske partner!

Consider This er dit digitale design- og marketingbureau, som: 

 • løfter markedsføringsindsatsen sammen med dig
 • er dit kampagnebureau
 • producerer grafiske materialer til digitale og trykte medier, film/video, tekstforfatning
 • udvikler din kommunikationsplatform 
 • overvåger, eksekverer og optimerer den digitale markedsføring (Meta, Google, Li, Tiktok und so weiter)
 • afholder workshops for bedre udnyttelse af de sociale medier
 • producerer indhold til kampagner og sociale medier (grafik, video, spil, billeder – you name it)
 • analyserer markedsføringspotentialet
 • er din strategiske partner

Vi har arbejdet med design, kommunikation & markedsføring i mere end 20 år Helt fra dengang tryksager var the sh..! Vi designer stadig lidt til tryksager, men den digitale verden har for længst overtaget rollen som primær kanal til distribution af markedsføring og kommunikation.

Vores mission er at bevise, hvorfor virksomheder skal tænke langsigtet og arbejde tæt med et bureau om markedsføring og kommunikation. Vi er et bureau med evner og kompetencer til at analysere virksomhedens marked og potentiale – uden man skal være bundet af en eller flere faste ydelser. Vi er nysgerrige og udfordrer det umiddelbare. Vores kreative processer tvinger os til at tænke nyt eller blot anderledes, og vi kan overskue hele indsatsen, også selvom vi ikke udfører alle opgaver. Med andre ord: du får én leverandør til at tage sig af hele indsatsen. Vi kalder det en CTA plan!

Er du klar på en CTA-plan?

Hos os kan du få en CTA-plan, hvor du er sikret kreativ udvikling, produktion af content og løbende vedligeholdelse af Google, Facebook, Instagram, LinkedIn osv. Kort sat: I får taget hånd om alt det, I ikke selv når i den travle hverdag. Læs mere om vores CTA-plan her.