ConsiderThis

Ydelser

Hvad er det egentlig vi kan hjælpe dig med? Kort sagt: sælge mere, få maksimalt udbytte af markedsføringsbudgettet, være stærkt til stede online, se bedre ud end jeres konkurrenter og være top-of-mind i målgrupperne. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores ydelser.

Sociale medier

Har du ikke fået ordentlig fat på Facebook, Instagram, Linkedin – og går dine annoncekroner op i røg? Skal du have mest muligt ud af de sociale medier, så er det vigtigt at have overvejelser om formål, kanaler, målgrupper og budskaber. Det hjælper vi dig selvfølgelig med. Vi udvælger relevante målgrupper (alder, interesser, bopæl osv.) og eksponerer dem for content med udvalgte budskaber inden for salg, leads, branding eller trafik. Vi lægger et realistisk annoncebudget, opsætter dine annoncer og overvåger og optimere løbende.

Google Ads

Bliver du vist, når der bliver søgt efter dine ydelser? Google er en af de vigtigste kanaler, når vi snakker om digital markedsføring / inbound marketing. Kunderne søger, og det er det vigtigt, du kommer frem med de rigtige overskifter, tekster, undersidelinks og billeder, så de vælger dig – frem for konkurrenterne. Med vores indgående kendskab til Google, sørger vi for relevant trafik til små klikpriser, så du får flere leads, mere salg og konverteringer. Google Ads er også display og Youtube, som du ikke skal undervurdere i din markedsføringsindsats

Content produktion

Indhold er ikke bare indhold. Det skal ramme tone-of-voice, og kommunikere relevans med din målgruppe. Vi hjælper dig med grafik, film, animationer, SoMe-opslag, tekster til hjemmeside, nyhedsbreve, jobopslag og interviews, You name it, we do it! Vi dykker selvfølgelig grundigt ned i din virksomhed og dine målgrupper, så materialet rammer rigtigt.

Grafik, design og visuel identitet

Kan man kende din virksomhed på tværs af medier – og skiller du dig ud fra konkurrenterne? Vi hjælper dig med at skabe et visuelt udtryk, så du er dig på både hjemmeside, sociale medier, film, print og outdoor. Vi kan både skabe hele din visuelle identitet, rette op på din eksisterende eller bruges som partner i den kreative udvikling.

Vi sørger for at alt arbejder hen mod en samlet markedsføringsindsats – så du får en stærk profil i det digitale landskab.

Brug os som dit grafiske bureau, din eksterne marketingafdeling eller din strategiske partner!

Digital marketing

Har du ikke helt styr på din marketingindsats, og er du træt af at prøve dig frem? Det kan også være du blot har svært ved at få tid til at overskue hele indsatsen. Med os får du en klar plan for, hvilke kanaler, du skal fokusere på – og hvordan! Vi hjælper dig med Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Youtube, Pinterest – både organisk og paid. Vi kan være din rådgiver, hjælpe dig i gang eller stå for det hele. Vi laver løbende analyser af data for at se, hvad der virker, og optimerer, så du får mest muligt ud af dit budget.

Online strategi

Famler du i blinde med din online tilstedeværelse, og er du all over the place? Vi hjælper dig med at lægge en klar strategi for, hvor og hvordan din indsats skal være. Vi giver dig værktøjerne til at lave indhold til din målgruppe på de forskellige platforme, og hjælper dig med at forstå, hvorfor målgruppen skal følge lige netop dig, og hvad de får ud af det.

Konceptudvikling

Går du i stå, når der skal udvikles nye løsninger, idéer og koncepter? Vi er der, når du skal skabe de kreative, innovative og originale koncepter. Vi sørger for, du rammer de rigtige budskaber og skiller dig ud fra konkurrenterne med dine nye events, digitale løsninger, spil, forretningskoncept og meget andet.

Branding

Når din branche eller ydelser bliver nævnt, er din virksomhed, så den første man tænker på? Er du sikker? Et stærkt brand = en stærk tilknytning til målgruppen. Vi sørger for du fortæller den rigtige historie, så du er den, der bliver husket, når målgruppens behov opstår – og er den som stikker af fra konkurrenterne. Vi laver både research, strategi og eksekverer din nye brandingindsats f.eks film, øget online indsats og outdoor.

Er du klar på en CTA-plan?

Hos os kan du få en CTA-plan, hvor du er sikret kreativ udvikling, produktion af content og løbende vedligeholdelse af Google, Facebook, Instagram, LinkedIn osv. Kort sagt: I får taget hånd om alt det, I ikke selv når i den travle hverdag. Læs mere om vores CTA-plan her.

Hjemmeside

Mangler din hjemmeside et visuelt løft af webdesign? En gennemgang af brugervenlighed? Nye tekster? Eller skal du have en hel ny hjemmeside? Vi tager hånd om det hele fra design til opsætning – også så den fortæller om din virksomheds service, ydelser eller produkter, så kunderne klikker, konverterer og køber.

SEO

Kommer du ikke rigtig frem i søgeresultaterne? Det lyder som om, du ikke har styr på SEO, søgeords optimering. Det løses ikke ved at trykke på én knap eller i løbet af 5 minutter. Der er mange elementer på din hjemmeside, som skal opdateres, optimeres og evalueres før du bliver mere synlig i de organiske placeringer på Google.

Del denne artikel