ConsiderThis

Broplakat og diplom til Broløbet 2023

Når det er på tide at lave noget nyt og originalt og det gerne må have en stærk reference til området!

Broløbet 2023 Storebælt

Grafik

Projektledelse

Konceptudvikling

Vindere af broløbet 2023

Ny plakat og diplom med stor reference til Korsør

Foreningen bag det traditionsrige løb, bad os opdatere diplomet. Det de havde virkede fint men var nogle år gammel og ønskede et nyt i forbindelse med broens jubilæum, ønskede man et opdateret diplom, så vi gik i gang med arbejdet.


Plakaten er ikke trykt i oplag og sælges kun på bestilling. Send os en mail hvis du ønsker et eksemplar af plakaten.

Man kan starte sådan en opgave på flere måder. Man kan starte med at søge efter inspiration til hvordan diplomer kan se ud på nettet og så tegne rundt om de koncepter til man har en brugbar variant. Man kan tage et af de superflotte billeder der findes af storebæltsbroen og bruge det som baggrund med lidt tekst på og så i en ramme. Det ville for sin vis være fint idet diplomet har ikke nogen formelle retningslinjer til udseende, men vi valgte noget tredje. Det blev en plakat der viser Korsør fra havsiden og Storebæltsbroen skulle selvfølgelig være med.

Vi var meget inspireret af den maritime kulturarv i Korsør og ville gerne lave en plakat der fortæller to historier. Enten historien om et afsked med købstaden efter et dejligt besøg eller gensynets glæde når byen rejser sig i det fjerne når man er på vej hjem. Er der et lille hint til færgerne… det er der helt sikkert men historien i plakaten handler ikke om færger og gamle dage. Den handler forholdet til en skøn by.

Design og grafik er udarbejdet af Sarah Brun Sørensen.

  • Kreativ brainstorm
  • Research
  • Skitser, design og layout

Lidt om Broløbet:
Broløbet har været afviklet 9 gange siden 1998 i forbindelse med Storebæltsforbindelsens indvielse. Korsør og Nyborg har skiftevis være start- og målby. Distancen er en halvmaraton på de 21.097 km og godt 10.000 mennesker tager turen over broen på løbsdagen.

Andet du måske kan li´

Broplakat

Broplakat og diplom til Broløbet 2023 Når det er på tide at lave noget nyt og originalt og det gerne må have en stærk reference til området! Grafik Projektledelse Konceptudvikling

Læs mere →