ConsiderThis

Byen i byen

Udsmykning af vindue med fokus på Korsørs smukke bygninger –  i smukt samspil til en skyline.

Grafik

Idéudvikling

Kreativitet

Korsør bylinje

Korsørs smukke skyline

Korsør Erhvervsforening skulle flytte til lokaler på gågaden i Korsør, hvor et egentligt Erhvervshus nu har til huse. Vi sørgede for udsmykningen. Der var det klassiske skilt, åbningstider og logoer, men de store vinduer havde plads til, at vi kunne være kreative.

 

Her på kontoret gik vi i gang med at idégenere og snakkede om alle de fede ting, Korsør har at byde på: skov og vand. Og selve byen, som har virkelig mange ikoniske bygninger: den gamle banegård, Kindtanden, de gule containere, uret på kirken osv.

Så hvordan ser Korsør egentlig ud fra vandsiden, hvor alle bygningerne torner op? Det har vi visualiseret, tegnet op og sat sammen til den skyline, der nu kan ses på vinduerne i lokalerne. Vi har brugt god tid på at sørge for, at de sidder korrekt placeret, så Korsøranerne kan genkende deres by.

 

Vi er stolte af resultatet, hvor man virkelig kan se legen, kreativiteten, dygtigheden og nøjagtigheden.

Visualisering af hele projektet

Her i ConsiderThis kan vi godt lide at visualisere og skitsere. Det gjorde vi også i dette tilfælde. Skyline som er beskrevet her, var en del af en større udsmykning, hvor det hele skulle passe sammen: facadeskilt, logoer, skærm og roll-ups indenfor.

Visualisering gør at idéer er lettere at forstå og øger kreativiteten. Det understøtter en hurtigere beslutningstagning og forbedrer kommunikationen ved at formidle budskaber klart

Lidt om Korsør Erhvervsforening:

Korsør Erhvervsforening er til for erhvervslivet og fremtiden for Korsør og Vemmelev. Målet er at skabe et område, som er attraktivt at besøge, bosætte sig og drive virksomhed med et stærkt netværk.

Andet du måske kan li´

Byen i byen

Byen i byen Udsmykning af vindue med fokus på Korsørs smukke bygninger –  i smukt samspil til en skyline. Grafik Idéudvikling Kreativitet Korsørs smukke skyline Korsør Erhvervsforening skulle flytte til

Læs mere →